Top 10 van meest gevaarlijke criminelen ter wereld in de geschiedenis met een foto (2024)

Helaas is de wereldgeschiedenis vol met persoonlijkheden wiens leven, gewoontes en acties terreur zaaien bij de bewoners. Onder hen zijn moordenaars, verkrachters, maniakken en andere vertegenwoordigers van misdaad. Vaak is hun psyche duidelijk ongezond. Maar de meest gruwelijke van hen zijn degenen die hun bloedige misdaden begaan in een nuchtere geest en een gezonde geest.

De gevaarlijkste criminelen en gevangenen in de wereldgeschiedenis

Er wordt aangenomen dat de gevaarlijkste criminelen seksuele maniakken zijn. Ze zijn sluw en voorzichtig, de bijzonderheden van hun misdaden hebben betrekking op eenzaamheid. Verraderiger dergelijke mensen maken mentale afwijkingen die inherent zijn aan deze individuen.

Pedro Alonso Lopez

Het Guinness Book of Records roept Pedro Alonso Lopez, geboren in 1949, de gevaarlijkste maniak. Door zijn persoonlijke bekentenis doodde hij ongeveer 300 meisjes onder de leeftijd van 10 jaar. De politie slaagde erin om slechts 53 te vinden, maar dit is vrij genoeg om zeker te zijn van de geestesziekte van de wrede maniak. Alle slachtoffers werden gedood in Colombia, Peru en Ecuador.

Jack the Ripper

Een van de beroemdste moordenaars in de geschiedenis is de zogenaamde Jack the Ripper.In Londen in 1888 werden de lichamen van vijf prostituees vermoord met extreme wreedheid gevonden. Onder de verdachten bevonden zich 72 mensen met een compleet andere geschiedenis en sociale status. Zelfs leden van de koninklijke familie waren bij de zaak betrokken, maar alle inspanningen van de politie waren tevergeefs. Niemand is veroordeeld. Jack the Ripper is de naam die de mysterieuze brief ondertekende die ooit naar de Central News Agency kwam. Daarin bekende de auteur de moorden en beschreef de details van de handeling. In de hele geschiedenis van Engeland was er geen ergere misdaad.

Bruno Ludke

Bruno Ludka is een van de gevaarlijkste criminelen in Europa. Deze Duitse maniak raakte de pagina's van het Guinness Book of Records. In de periode 1927-1943 heeft hij ongeveer 85 vrouwen gedood. Eens was hij betrapt toen hij probeerde te verkrachten, waarvoor Bruno werd gecastreerd. Maar de moorden gingen door. Als gevolg daarvan was hij degene die schuldig werd bevonden aan al deze moorden en in 1944 in Wenen werd geëxecuteerd.

Andrey Chikatilo

Andrei Romanovich Chikatilo betrad de lijst met de gevaarlijkste criminelen. Op zijn rekening meer dan 50 lijken. Hij is de gevaarlijkste crimineel in Rusland. De moordenaar was dodgy en sluw, hij maakte geen fouten en liet geen bewijs achter. Daarom was zijn bloedige reis zo lang. Tot grote vreugde van allen die op 14 februari 1994 leefden, werd hij geëxecuteerd.

Osama bin Laden

Osama bin Ladan, een wereldwijde terrorist, was voor velen een vreselijke droom. Hij was de eerste leider van de terroristische organisatie Al-Qaida, die de verantwoordelijkheid opeiste voor de tragedie van 11 september en vele andere misdaden tegen de menselijkheid. Op 7 juni 1999 werd de leider van de terroristen opgenomen in de lijst van de meest gezochte FBI voortvluchtigen. Volgens de Amerikaanse inlichtingendienst is hij op 2 mei 2011 om het leven gekomen. Maar er gaan geruchten dat de wereldterrorist nog steeds leeft en zich alleen verschool voor vergelding.

De gevaarlijkste crimineel van de 20ste eeuw

Dit deel van het artikel vertelt over die criminelen die nog steeds op vrije voeten zijn en schrikken mensen angst aan met hun eerder gepleegde misdaden.

Algemeen "Bare ass"

Joshua Blahai was een vriendelijke en geliefde prediker, die zich onderscheidde van anderen door enigszins ongebruikelijke gedachten die hij onvermoeibaar overdroeg aan de massa. Degenen die hem nog herinneren voordat hij prediker werd, verklaren dat de duivel zelf met zijn mond sprak. In 1996 was er de eerste Liberiaanse burgeroorlog. Gedurende deze periode veranderde de prediker in een echte tiran. Hij pleitte openlijk voor de aanbidding van Satan. Joshua was een krijgsheer onder Rosvelt Johnson. Hij kreeg zijn bijnaam voor het feit dat zijn ondergeschikten zonder kleren de strijd aan gingen. Soldaten kregen alleen schoenen en wapens. Voor de slag offerde de "Algemene naakte ezel" een klein kind op aan zijn patroon. Hij geloofde dat hoe jonger het bloed dat hij vergoot, hoe genereuzer de duivel voor hem zou zijn.

De prediker zelf lacht tijdens verhoren en zegt dat Satan hem dwong vreselijke dingen te doen. Hij stal jonge kinderen die niemand toeschouwde of ging zonder gewetenswroeg de huizen in en doodde alle volwassenen daar, en bracht de jongens naar hun kamp. Volgens hem was het eerste slachtoffer zijn vriend op 11-jarige leeftijd, waarna de offers maandelijks plaatsvonden.

Nu leeft deze bloedige generaal een normaal leven met zijn vrouw en zijn vier kinderen. Hij beweert dat hij samen met zijn team meer dan 20.000 mensen heeft gedood, waarvoor hij klaarstaat om terecht te staan. Maar de kans dat iemand met zo'n verleden zal veranderen, is gering.

Semyon Mogilevich

Hij heeft veel namen:

  • Sergey Y. Schneider;
  • Sam;
  • Don Simenon;
  • Palagnyuk;
  • Saiman;
  • Suvorov.

Mogilevich is een burger van Oekraïne, Hongarije, Israël en Rusland. Dit is een belangrijke ondernemer die tegelijkertijd optreedt als een van de gevaarlijkste criminelen op aarde. Hij wordt gezocht door de autoriteiten van vier landen. Hij staat ook op de lijst van 10 meest gezochte criminelen in de VS. In 1975 kocht hij goedkoop goud van emigranten uit Rusland. Nu is Mogilevich het hoofd van een groot crimineel netwerk geworden, verspreid over vele grote landen van de wereld. In het kader van het netwerk viel:

  • prostitutie;
  • crimineel internetbedrijf;
  • drugshandel;
  • wapenhandel;
  • racketeering;
  • witwassen van geld.

In 2008 werd Mogilevich gearresteerd, maar in 2009 werd hij op borgtocht vrijgelaten. De FBI biedt $ 100.000 aan voor informatie die deze persoon zal helpen arresteren en veroordelen.

Mateo Messina Denaro

Mateo Messina Denaro - de meest gewilde maffia in Italië. Na de arrestatie van de baas en zijn opvolgers werd Denaro het hoofd van de Siciliaanse maffia. Voor bloedige misdaden werd hij bij verstek tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Ondanks talrijke operaties om de Siciliaanse "peetvader" te vangen, is hij nog steeds op vrije voeten en verbergt hij zich met succes voor strafrechtelijke vervolging.

Joseph Kony

Oegandese Joseph Kony staat aan het hoofd van het zogenaamde "Lord's Resistance Army". Dit is een soort sekte met een christelijke voorliefde, die een militaire groep is geworden. Het LRA-conflict met de Oegandese regering is het langstlopende conflict in de Afrikaanse geschiedenis. Minions Kony geloven dat hij eigenlijk met God spreekt en al zijn instructies worden beschouwd als een vertaling van goddelijke verlangens. Als gevolg daarvan is de groep de organisatoren en uitvoerders van een aantal bloedige brutale moorden. Het grootste deel van de LRA-soldaten zijn kinderen die op jonge leeftijd door hun ouders zijn ontvoerd en zich verzetten tegen ongelovigen, waaronder hun eigen gezin.

In 2005 werd een bevelschrift uitgevaardigd voor de arrestatie van Joseph Kony, maar hij ging met succes onder. Zijn kleine afdelingen komen ook binnen.

Een van de gevaarlijkste misdadigers van onze tijd:

  • Heriberto Lazcano is een drugshandelaar uit Mexico;
  • Grim Slipper is een seriemoordenaar;
  • Christopher Cox - drugsbaron uit Jamaica;
  • José Luis Saenz - lid van de bende Quarto Fletts;
  • Andrei Dryunin - een lid van de patronagegroep;
  • Oleg Timosjenko - een moordenaar, een oplichter, een misdadiger;
  • Eric Justin Toth - distributeur van kinderp*rnografie;
  • Khakimullah Mehsud - terrorist.

Al deze vreselijke mensen zijn een product van de moderne samenleving. Hun acties lijken een uiting te zijn van het onvermogen om emoties te beheersen die alleen bij dieren horen. Maar de realiteit is deprimerend - het is hun geest die de wonderen van vindingrijkheid, intelligentie en sluwheid laat zien als het gaat om hun misdaden en het vermijden van verantwoordelijkheid.

Top 10 van meest gevaarlijke criminelen ter wereld in de geschiedenis met een foto (2024)
Top Articles
Election under occupation
M&P Courier Tracking| Track Package | 17TRACK
Woodward Avenue (M-1) - Automotive Heritage Trail - National Scenic Byway Foundation
Cottonwood Vet Ottawa Ks
Obor Guide Osrs
St Als Elm Clinic
Alpha Kenny Buddy - Songs, Events and Music Stats | Viberate.com
Volstate Portal
Displays settings on Mac
Midway Antique Mall Consignor Access
Nichole Monskey
Keurig Refillable Pods Walmart
California Department of Public Health
Craigslist Farm And Garden Tallahassee Florida
Conscious Cloud Dispensary Photos
065106619
Nissan Rogue Tire Size
Sport-News heute – Schweiz & International | aktuell im Ticker
Soccer Zone Discount Code
Jellyfin Ps5
Parentvue Clarkston
The Ultimate Guide to Extras Casting: Everything You Need to Know - MyCastingFile
Today Was A Good Day With Lyrics
Ups Print Store Near Me
Vegito Clothes Xenoverse 2
12 Top-Rated Things to Do in Muskegon, MI
Raw Manga 1000
Costco Jobs San Diego
How Do Netspend Cards Work?
Primerica Shareholder Account
Redbox Walmart Near Me
How to Use Craigslist (with Pictures) - wikiHow
Www Craigslist Com Shreveport Louisiana
Green Bay Crime Reports Police Fire And Rescue
Steven Batash Md Pc Photos
Lichen - 1.17.0 - Gemsbok! Antler Windchimes! Shoji Screens!
Mp4Mania.net1
Etowah County Sheriff Dept
Space Marine 2 Error Code 4: Connection Lost [Solved]
2700 Yen To Usd
Frommer's Philadelphia & the Amish Country (2007) (Frommer's Complete) - PDF Free Download
Davis Fire Friday live updates: Community meeting set for 7 p.m. with Lombardo
Ezpawn Online Payment
Nina Flowers
Random Animal Hybrid Generator Wheel
Babykeilani
Candise Yang Acupuncture
UNC Charlotte Admission Requirements
Spn 3464 Engine Throttle Actuator 1 Control Command
Fishing Hook Memorial Tattoo
Yoshidakins
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5415

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.